Stalviršiai iš kvarco

Atsiliepimai

Dizaineriai mano, kad kvarcinis akmuo yra vienas iš geriausių medžiagų. Iš tikrųjų kvarcinis stalviršis puikiai derės prie bet kokio dizaino: nuo klasikinio stiliaus iki "Art Nouveаu" ar lofto.

Lyginant stalviršius iš natūralaus akmens ir stalviršius iš dirbtinio akmens (quartz surfaces), nėra taip sunku išrinkti nugalėtoją, pasižymintį geriausiomis savybėmis.

Pati inžinerinio kvarco sudėtis garantuoja aukštą gaminių kokybę: apie 93 % malto natūralaus kvarco, šiek tiek mažiau nei 7 % akrilinės dervos ir vos 1 % pigmentinių dažiklių, lemiančių spalvų paletę. Kaip visi žinome, kvarcas yra viena iš penkių kiečiausių natūralių medžiagų. Didelis kvarco skaldos procentas inžinerinio kvarco sudėtyje lemia jo tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Labai svarbu prisiminti, kad kvarcas yra nedegus ir netoksiškas. Inžinerinis kvarcas pasižymi visomis svarbiomis natūralaus kvarco savybėmis.

Jums nereikia nerimauti dėl dėmių nuo kavos ar retkarčiais išsiliejusio vyno. Stalviršiai, pagaminti iš inžinerinio kvarco, nesugeria vandens; jo paviršius neturi porų. Jie atsparūs maisto rūgštims ir valymui naudojamoms buitinėms cheminėms medžiagoms.

Galite pamiršti apie nešvarumus ir bakterijas. Riebalai niekada neįsiskverbs į paviršių, visus nešvarumus lengva pašalinti šluoste ir šiltų vandenių. 

Puikus funkcionalumas ir atsparumas mechaniniams pažeidimams bei įbrėžimams iš inžinerinio kvarco pagamintų stalviršių yra viena iš vertingų jų savybių. Inžinerinio kvarco paviršiai taip pat atlaiko trumpalaikį aukštos temperatūros poveikį. Staigiai pasikeitus temperatūrai jie nesideformuoja ir nekeičia spalvos.

Plati spalvų paletė pradžiugins bet kurį klientą. Jums nekils problemų išsirinkti spalvą, kuri puikiai derės prie jūsų interjero dizaino. Visų pirma, inžinerinio kvarco "Caesarstone" spalvų paletė yra pateikta kolekcijomis, įkvepiančiomis sukurti naują ir savitą jūsų patalpų vaizdą.

Inžinerinio kvarco kriauklė, integruota į inžinerinio kvarco stalviršį, yra viena naujausių mados tendencijų. Ji ne tik stilinga, bet ir itin universali! Kriauklės paviršių lengva valyti; riebalus ir nešvarumus lengva pašalinti.

Užsakydami stalviršį iš kvarcinio akmens atkreipkite dėmesį į užsakymą vykdančios įmonės patirtį ir įrangą. Stalviršiui pagaminti iš akmens reikia specialios brangios įrangos, taip pat profesionalių įgūdžių ir meistriškumo.

Jei užsisakysite stalviršį iš kvarcinio akmens , jums nereikės nerimauti dėl jo išvaizdos ir paviršiaus būklės. Kadangi jis visada atrodys kaip naujas.



Kitos publikacijos

Visos publikacijos
Visos publikacijos

Tapti partneriu

Pateikite savo kontaktinius duomenis arba susisiekite su mumis telefonu:

+370 633 38009

Pateikti projektą

Pasidalinkite savo projektais ir mes patalpinsime savo internetinėme puslapyje.

Pateikite savo pasiūlymą

Pasidalinkite su mumis savo pasiūlymais.

Ačiū!

Jūsų prašymas buvo pateiktas, greitu metu su jumis susisieksime.

Uždaryti

Ačiū!

Jūsų prašymas buvo pateiktas, greitu metu su jumis susisieksime.

Uždaryti

Ačiū!

Jūsų projektas buvo išsiųstas, greitu metu su jumis susisieksime.

Uždaryti

Dėmesio!

Neteisingai įvesti duomenis!

Uždaryti