ARCHITYPE WARSAW HOME & CONTRACT 2022 PARODOJE

Įmonės naujienos

ARCHITYPE tęsia parodų maratoną. Praėjusią savaitę (spalio 19-22 d.) Varšuvoje vyko interjero dizaino paroda WARSAW HOME & CONTRACT 2022, kurioje mūsų stendas užėmė garbingą vietą tarp daugiau nei 700 dalyvių ir patraukė lankytojų dėmesį išskirtiniais dizaino sprendimais.

Modernus ir stilingas stendo dizainas - profesionalų komandos nuopelnas. Stendo koncepciją ir dizainą sukūrė Joanna Prowancka Wzorcownia. Kvarcą ir keramiką apdorojo Kamieniarstwo Partyka, o akrilą - Teika. Elegantišką kavos staliuką su keraminiu stalviršiu pagamino Radvision Crew.

Varšuvos parodoje "Home & Contract" dalyvavo daugybė specialistų ir ekspertų, tarp jų ir pasaulinio garso dizaino žvaigždė Karimas Rašidas (Karim Rashid). Konferencijoje jis kalbėjo apie naujausias interjero dizaino tendencijas ir naujoves.

Organizatoriai parodą suskirstė į šešias temines sritis: "Šviesa", "Tekstilė", "Virtuvė", "Statyba", "Baldai" ir "Vonios kambarys".

Įmonė ARCHITYPE parodoje dalyvavo su stendu, kuriame buvo eksponuojami nauji pasaulinių prekės ženklų Caesarstone, Avant Quartz, GRANDEX ir Keralini akmens pavyzdžiai. ARCHITYPE savo klientams ir partneriams pristatė madingus dirbtinio akmens dekorus, kurie populiarūs šiuolaikiniame interjere.

Lankytojų dėmesį patraukė naujovė - mūsų pačių prekės ženklas Tisoro. Tisoro kolekciją sudaro populiariausi marmuro ir granito dekorai. Universalus kolekcijos dizainas puikiai dera prie bet kokio interjero stiliaus - nuo klasikinio iki modernaus. Lankytojai taip pat galėjo susipažinti su klasikine marmuro imitacija iš dirbtinio akmens, kuri niekada nepraras populiarumo.

Intensyvus bendravimas su kolegomis, naujos pažintys ir ryšiai, įdomūs verslo pasiūlymai tarptautinėse parodose leidžia mūsų įmonei sėkmingai augti ir vystytis.


Kitos publikacijos

Visos publikacijos
Visos publikacijos

Tapti partneriu

Pateikite savo kontaktinius duomenis arba susisiekite su mumis telefonu:

+370 633 38009

Pateikti projektą

Pasidalinkite savo projektais ir mes patalpinsime savo internetinėme puslapyje.

Pateikite savo pasiūlymą

Pasidalinkite su mumis savo pasiūlymais.

Ačiū!

Jūsų prašymas buvo pateiktas, greitu metu su jumis susisieksime.

Uždaryti

Ačiū!

Jūsų prašymas buvo pateiktas, greitu metu su jumis susisieksime.

Uždaryti

Ačiū!

Jūsų projektas buvo išsiųstas, greitu metu su jumis susisieksime.

Uždaryti

Dėmesio!

Neteisingai įvesti duomenis!

Uždaryti