Sėkmingas ARCHITYPE dalyvavimas RESTA parodoje Vilniuje

Įmonės naujienos

ARCHITYPE neseniai dalyvavo Vilniuje vykusioje kasmetinėje tarptautinėje statybų verslo parodoje RESTA. 1994 m. įkurta paroda tapo vienu svarbiausių renginių Baltijos šalių statybų pramonėje, o ją organizuoja pagrindinis parodų organizatorius Lietuvoje "Litexpo".

RESTA apima platų pramonės šakų spektrą, įskaitant statybą, renovaciją, interjero dizainą, architektūrą, šildymą, vėdinimą, vandentiekį, elektros instaliaciją ir išmaniąsias technologijas statyboje. Paroda, kurioje daugiausia dėmesio skiriama ekologiškai statybai ir renovacijai, suteikia galimybę pristatyti naujus gaminius ir technologijas.

ARCHITYPE parodoje pristatė savo inovatyvias medžiagas, įskaitant GRANDEX kietus paviršius, Avant Quartz ir Tisoro kvarco paviršius bei Keralini keramines plokštes. Įmonės stendas sukėlė tikrą lankytojų ir dalyvių susidomėjimą, jie galėjo įvertinti įvairias dekoro galimybes ir jų panaudojimo galimybes šiuolaikiniuose interjero sprendimuose.

Vilniuje vykstanti paroda RESTA yra svarbi vieta, kurioje specialistai ir pramonės dalyviai gali gauti informacijos apie naujausias statybos ir renovacijos tendencijas ir naujoves. Renginys organizuojamas kasmet ir 2024 m. balandį vėl vyks Vilniuje, minint 29-uosius parodos metus.

ARCHITYPE norėtų padėkoti visiems savo stendo lankytojams už susidomėjimą gaminiais ir yra pasirengę bendradarbiauti ateityje


Kitos publikacijos

Visos publikacijos
Visos publikacijos

Tapti partneriu

Pateikite savo kontaktinius duomenis arba susisiekite su mumis telefonu:

+370 633 38009

Pateikti projektą

Pasidalinkite savo projektais ir mes patalpinsime savo internetinėme puslapyje.

Pateikite savo pasiūlymą

Pasidalinkite su mumis savo pasiūlymais.

Ačiū!

Jūsų prašymas buvo pateiktas, greitu metu su jumis susisieksime.

Uždaryti

Ačiū!

Jūsų prašymas buvo pateiktas, greitu metu su jumis susisieksime.

Uždaryti

Ačiū!

Jūsų projektas buvo išsiųstas, greitu metu su jumis susisieksime.

Uždaryti

Dėmesio!

Neteisingai įvesti duomenis!

Uždaryti