ARCHITYPE Stone+tec 2022 parodoje

Įmonės naujienos

Po ilgų "Kovido atostogų" Europa pagaliau atgijo. Visi sektoriai pakėlė galvas ir energingai grįžo prie ankstesnės veiklos. Su dideliu entuziazmu specialistai priėmė žinią apie parodą Stone+tec 2022, tradiciškai rengiamą Niurnberge, Vokietijoje. Šių metų birželį, po ketverių metų pertraukos, tarptautinis forumas vėl subūrė natūralaus akmens ir jo apdirbimo technologijų ekspertus.

Parodoje Stone+tec 2022 dalyvavo apie 250 dalyvių iš viso pasaulio. Įmonė ARCHITYPE pristatė stendą, kuriame buvo demonstruojami nauji pasaulinių prekės ženklų Caesarstone, Avant Quartz, GRANDEX ir Keralini akmens pavyzdžiai. 

ARCHITYPE nuolat stebi naujausias pasaulines interjero dizaino tendencijas, reaguoja į klientų poreikius, todėl siūlo madingiausius dekorus ir dizainus iš dirbtinio akmens.

Stende buvo pristatyti dekorai kurie įmituoja natūralų akmenį (marmuro imitacija yra nesenstanti klasika), griežtos vienspalvės spalvos ir geometriniai raštai.

Ypač didelio lankytojų susidomėjimo sulaukė Avant Quartz kolekcija su Calacatta dekorais:


Po ilgosios pertraukos lankytojai ir dalyviai turėjo apie ką diskutuoti - apie tai, kur juda industrija, kokios yra rinkos ir dizaino tendencijos, kokios technologijos bus aktualios artimiausioje ateityje.

Intensyvus bendravimas, keitimasis informacija, naujų kontaktų užmezgimas ir senų partnerysčių puoselėjimas yra neatsiejama didelių industrijos forumų dalis.

Natūralių statybinių medžiagų naudojimas tarp tradicijų ir naujovių buvo pagrindinė Stone+tec 2022 tema, kuriai buvo skirtos konferencijos ir mokymo seminarai.


Kitos publikacijos

Visos publikacijos
Visos publikacijos

Tapti partneriu

Pateikite savo kontaktinius duomenis arba susisiekite su mumis telefonu:

+370 633 38009

Pateikti projektą

Pasidalinkite savo projektais ir mes patalpinsime savo internetinėme puslapyje.

Pateikite savo pasiūlymą

Pasidalinkite su mumis savo pasiūlymais.

Ačiū!

Jūsų prašymas buvo pateiktas, greitu metu su jumis susisieksime.

Uždaryti

Ačiū!

Jūsų prašymas buvo pateiktas, greitu metu su jumis susisieksime.

Uždaryti

Ačiū!

Jūsų projektas buvo išsiųstas, greitu metu su jumis susisieksime.

Uždaryti

Dėmesio!

Neteisingai įvesti duomenis!

Uždaryti