ARCHITYPE MARMOMAC 2022 parodoje

Įmonės naujienos

Rugsėjo mėnesį Italija tapo interjero dizaino specialistų traukos centru. Bolonijoje vyko didžiausia keraminių plokščių paroda CERSAIE, o senovinėje Veronoje - tarptautė paroda MARMOMAC, skirtas akmeniui, jo apdirbimo technologijoms, dizainui ir architektūrai. Nuo seniausių laikų Italija laikoma gražiausio marmuro, geriausių skulptorių ir architektų gimtine. Kur dar galima sutikti žmonių, profesionaliai dirbančių su akmeniu? 😊

MARMOMAC paroda yra interjero dizainerių traukos centras ir svarbiausias tarptautinis forumas nuo 1961 m. Parodoje pristatomų akmenų grožis gniaužia kvapą net ir paprastiems lankytojams. Fantastiški plokščių raštai, originalus dizainas ir stendus puošiančios skulptūros paverčia parodą nepamirštamu įvykiu.

Be estetinių įspūdžių, mugė žavi ir naujausiais technologiniais pasiekimais - moderniais akmens apdirbimo metodais ir deimantiniais šlifavimo įrankiais.

Tradiciškai didžiausiose parodose vyksta taip pat įvairūs renginiai. Šiemet MARMOMAC pristatė daug įdomių projektų - nuo meno, dizaino ir architektūros parodų, kuriose dalyvavo žymiausi šiuolaikiniai dizaineriai ir architektai, iki įvairių profesinių konferencijų ir seminarų.

Per keturias parodos dienas daugybė lankytojų turėjo galimybę aplankyti stendą su geriausiais kvarco pavyzdžiais, originaliais dekorais ir moderniu dizainu, kurį pristatė ARCHITYPE.

Mūsų stende buvo pristatyti pasaulyje pirmaujančių kvarco gamintojų Caesarstone ir Avant Quartz dekorai bei mūsų naujas gaminys - Tisoro.

Kolekciją Tisoro sudaro populiariausi marmuro ir granito dekorai, specialiai atrinkti dėl savo universalumo, kad geriausiai derėtų prie bet kokio interjero ir taptų jo puošmena.

Naujausios technologinės linijos, automatizavimas, gamybos proceso naujovės ir ribotas dekorų skaičius leidžia optimizuoti sąnaudas ir gauti medžiagą už priimtiną kainą, nepamirštant jos kokybės, išorinio grožio ir patikimumo.

Gyvas bendravimas, naujos pažintys su kolegomis ir susitikimai su senais partneriais bei draugais suteikia MARMOMAC galingą užtaisą visiems metams.

Tikimės, kad netrukus vėl susitiksime geriausiose pasaulio parodose!


Kitos publikacijos

Visos publikacijos
Visos publikacijos

Tapti partneriu

Pateikite savo kontaktinius duomenis arba susisiekite su mumis telefonu:

+370 633 38009

Pateikti projektą

Pasidalinkite savo projektais ir mes patalpinsime savo internetinėme puslapyje.

Pateikite savo pasiūlymą

Pasidalinkite su mumis savo pasiūlymais.

Ačiū!

Jūsų prašymas buvo pateiktas, greitu metu su jumis susisieksime.

Uždaryti

Ačiū!

Jūsų prašymas buvo pateiktas, greitu metu su jumis susisieksime.

Uždaryti

Ačiū!

Jūsų projektas buvo išsiųstas, greitu metu su jumis susisieksime.

Uždaryti

Dėmesio!

Neteisingai įvesti duomenis!

Uždaryti